keskiviikko 20. elokuuta 2008

Seinäjoen kisat 17.8.2008Tuomarina Eija Berglund. Radat teki ja tuomarootti joku tuomariharjoottelija. Berglund vahti sen tekemisiä ja varmisti sen nollat jii än ee.Seinäjoki A kisa tulos 0 sija 3 ja siirto kakkosiin!!!

Seinäjoki B kisa 2lk. hyppyrata tulos hyl.


Me tsempattiin ja mentiin melki apinan raivolla. Tietty melkein kukaan tuttu ei nähny. No, mä juoksin ja Ilona oli varma. Kepeille mennessä tottelin Kiiran neuvoa ja otin koiran ihan käsiin ennen kepeille vientiä. (Kiitosta vaan puhelin koutsille) Käännös siis koiraa kohden, ja sihisevällä äänellä jarrua ja koira melkein syliin. On se helppoo kun koira hakee aina muuten keppien TOISEN välin. No, me onnistuttiin ja Ilona sai kolmannen nollan. Me siirryttiin kakkosiin. Mä sain jo toisen agilitysertin. Sen aikasemman mulle toi aikoinaan Siina käppänä.


Ilona aika leuhkan näkösenä..


Hei, me oltiin jo noustu kakkosiin. Kukas sitä enää tuhlaa ruutia kuolleisiin kanoihin. Minen saanu itteeni tsemppaamaan ja ryhdistäytymään. Jouduttiin ekana radalle. Ihan rangaistuksena noususta. Ei me ehitty tekeen mitään alkurutiineja ja Ilonakin kiskottiin radalle suoraan unilta. Kumpikin oltiin hiukka horroksessa. Tää höperö ei ohjannu sen renkaan jälkeen vasemmalle..ei tosiaan. Tää osoitti kropallaan eteenpäin, ja Ilona taitavana likkana kävi poimimassa putken vaikeamman pään. Hieno tyttö. Loppuun asti mentiin ihan kivalla fiiliksellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti