keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kisanomainen toko treeni ravikilla


Otettiin ihan kehänauhat ja kaikki. En kyl kuollaksenikaan saanu itteeni jännittämään. Ärsyyntymään kyllä.

Kokeilin Urpolla ALO luokan liikkeet läpi.

Luoksepäästävyys: Urpo ui tuomarin liiveihin.
Paikallamakuu: alussa pientä hakemista, jotta rauhotuttiin paikalle. Ite paikallamakuu meni just hyvin. Makasi paikallaan kokoajan. Palatessa luo, pysyi maassa hyvin. Nousi ekalla istumaan. Kun namia ei satanut, meni heti takaisin maate "kiitos" sanan jälkeen.

Seuraaminen kytkettynä: heti alussa yritys hyvällä fiiliksellä yhdessä kehään menemisestä lopahti. Urpo otti häiriötä lörpöttelevistä ihmisistä, joita istui yleisössä ihan lähellä. Kun se lopulta istui vierelle, oli se jotenkin puolittain vain mukana. Se käveli löysästi ja haahuillen lähimailla. Ei otttanut pysähdyksessä istumista. Plörinäksi meni.

Seuraaminen irti: Koitin hiukan kehua ja tsempata. Sen verran auttoi, että ensimmäiset 5 metriä seuraaminen oli loistavaa. Siitä se sitten hiipui pikkuhiljaa.

Liikkeestä maahan. Muistaakseni tämä meni hyvin.

Luoksetulo: Urpo jäi hyvin, odotti hyvin ja juoksi eteen istumaan loistavasti. Oikein harmitti kun ei voinut kehua sitä siitä. Sivulle siirtyminen edestä oli puolinainen. Jouduin antamaan tuplakäskyä ja vartaloavustusta. lätisin kyl koiralle kehuja jo ennen "kiitos" sanaa. sou .. nuori koira ja treenistä kuiteski kyse.

Liikkeestä seisominen. Tahto hiukan ennakoida ja jäädä inan taakse seuraamisessa. Pysähtyi heti kun sanoin. Loistava loppuosa.

Hyppy. Karkasi ensin leiskauttamaan hypyn. toruin sen ja pyysin takaisin vierelle. Sitten kisanomaisesti käskytin sen esteelle, seis ja kiersin vierelle. istu. Ihan loistava!!

Urpo tarvitsee paljon häiriötreeniä ja pitkäjänteisyyttä liikkeiden suorittamiseen. Palkkaa täytyy satunnaistaa.

Mintun kanssa otettiin myös kisanomainen avo luokan treeni. Se meni melkolailla nappiin. Kaukoissa unohdin että saan käyttää suullista käskyä JA käsimerkkiä. Minttu ei noussut pelkällä käsimerkillä.
Mintu oli intopinkeenä ja ihan tohkeissaan. Hyvä treeni oli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti