maanantai 12. toukokuuta 2008

5. kerta jäljellä


Aurinkoinen päivä. T-paita keli. Maa kuivaa, tavallista heinikkoisempaa, kumpareista ja enemmän aluskasvillisuutta. Tuuli voimakas.

2 ekaa jälkeä. vanhetus 40 min.
ensimmäisen aluksi se olis tahtonu vaan kuseksia , mutta lähti sitten hyvin etenemään. harhautui pikkuisen sivuun, löysi kuitenkin hyvin oikealle paikalle. pysähtyi ekalle kepille. jyrsi keppiä onnellisena.

toinen jälki. Lähti aika hyvin. Maasto hankalampaa kuin ennen. Harhautui oikealle, odottelin sen ratkaisua rauhassa. Urpo tarkisti ja palasi jäljelle, alkoi kiskoa ihan hurjaa vauhtia. pysähtyi ensimmäiselle kepille hyvin.

20 minsaa väliä ja seuraavat 2 jälkeä.joiden ikä 40-45 minuuttia.  jouduin menemään polkua pitkin metsään ja siitä sitten 90 asteen kulmassa lähdin metsään. maasto oli sammaleisempaa tällä puolen tietä.

1 jälki. urpo iski nenän maahan jo polulla. annoin sen jäljestää. se meni jäljen alkuun, pikkuisen ohi ja palasi sitten alkuun. siitä kääntyi määrätietoisesti metsään. juuri vähän ennen keppiä se päätti nostaa jalkaa, jonkin aikaa etsi keppiä ja sitten löysi sen. Tällä jäljellä oli vahingossa puolet enemmän matkaa ja yksi 90 asteen kulma. Pikku mies selviytyi siitä silti hyvin.

2. jälki. Alku meinasi mennä ampiaisen metsästykseksi. kielsin urpoa napakasti ja näytin jälkeä kohden. jonkin aikaa amppareita ihmeteltyään, se alkoi jäljestää. nousi sammaleisen kumpareen päälle ja löysi kepin. hieno juttu. kun poistuttiin metsästä jouduin komentamaan tosissaan, ukko olisi halunnut metsästää amppareita lousku leuoillaan.

takana 19 janaa. 2 mennyt toiselle kepille. Seuraavaksi alkaa edelleen 40 minuutin jäljestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti