sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Urpolle ja Mintulle sisätreeniä.


Nakin mittane treenituokio kummallekkin.

Mintulle kapulan pitoa suussa. Silittelin sen päätä ja suupieliä samalla. Hyvin piti. Kun koskin kapulaan, sylkäisi heti pois. Otettiin rauhallisesti uudestaan ja sit se antoi silitellä kapulaakin ja päästi irti vasta suunnilleen "irti" sanalla. Pienempi kapula on autossa, joten otettiin aavistuksen isommalla kuin normaalisti. Asetin kapulan kahden metrin päähän ja sanoin Mintulle "ota" pari kannustavaa lisäkäskyä ja se toisen mulle vierelle. Näinhän me tuota luovutusta aletaankin vahvistamaan. Kapula on kiva kaveri, kapulan kanssa on kiva henggailla.

Minttu otti myös kaukokäskyjä. Aika taitavia siirtymiä. Edelleen joskus on epävarmuutta havaittavissa. Otettiin kolmessa eri huoneessa. Loppuun onnistunut maasta istumaan muutos. Naksu merkkasi oikean käytöksen. Mintun häntä heilui ja mieli oli hyvä.

Urpolle istu-maahan juttuja tossa edessä vapaavalintaisessa kohdassa ollen. Hitaasti miettien ihmeteltiin että mitä noi jutut meinaa. Tarvitaan paljon toistoja, jotta tuo nallukka ymmärtää jutun juonen.

Vierelle harjoitukset menikin paremmin. Urpo hakeutuu avustetusti oikealle paikalle ja pysyy siinä mielellään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti