torstai 11. heinäkuuta 2013

pari pikku päivitystä TOKO SM

Mietitääs. Päivittämättä on joitakin agitreenejä. Toko-sm. agirotu. yhdet ilta-agikisat. tokoakin on touhuttu.

laitetaas nyt päivitykset alkuun silleen suppeasanaisesti.

TOKO SM
Kuuma, kuumempi läkähdyttävä. Insinööriporolle ihan hurjan paljon ajateltavaa, kun majoituttiin jo perjantaina koiralössillä metsästysseuran majalle. Oli aika mahtava paikka.

Lauantaina Mehmetin vuoro oli puolessa välissä päivää. Sain pidettyä sen suht viileänä ja toin sen suorituspaikalle. Muutama koira oli ennen meitä. Fiilis oli iloinen ja odottava. sitten liikkuri tms kehähenkilöä huusi että parin koiran päästä alkaa TAUKO. 45 minsaa kiitos. vein koiran pois ja jatkoin helteessä paahtumista. En saanut enää samanlaista tsemppiä päälle. Minä en siis jännitä niin olin flegumadon mielentilassa liikkeellä. Luulin että koirakin oli ahdistunut ja kaikki oli persiistä. kahlattiin eka kehä läpi. pari nollaa kaamealla rahjustuksella.  Noudossa se hiukan jo ilostui. Palkkasin ja juotin sen kehien välissä ja mentiin supertsempillä toiseen kehään. Siellä meidän suoritus olikin jo parempi ja fiilis parani loppua kohden. Siitä kehästä poistuessa tuomari huikkasi että kaunis panta! No niin olikin. Meidän bling bling -kaikki onnistuu  -panta.

Paikallamakuut oli lopussa. Niitä ei enää kauaa tarvinnut odottaa. Mehmet oli kuumissaan ja sitä joutui nappamaan pannasta matkalla makuupaikalle. Siitä se skarppasi niin paljon että lösähti maahan "valmis" virittelysanalla. En korjannut. muutoin meni hyvin. meidän ryhmästä lähti KOLME koiraa ja silti mehmet jaksoi maata ja sen mielentila ei järkkynyt.

Meidän supermahtava joukkue sijoittui SM-6 sijalle :D (kiitos seurakavereiden)
Mehmet teki kolmostuloksen.

paikallamakuu 8
seuruu nolla
liikkeestä maahan nolla
luoksetulo 6,5
liikkeestä seisominen  9
nouto 8.5
kaket 8
hypyti 9
kokonaisvaikutukset eka kehä 7, toka 9, makuukehä 8 eli yhteensä 8

pisteet 128,5

Kuvista kiitos ihanalle mahtavalle aktiiviselle ja ihan superparhaalle kasvattini Kaukon omistajalle Jonna Räisäselle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti