sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hannan koulutus agi+toko

Ensin Tyynen kanssa agilitya


Alkurata ihan jees. muurin meinas kiertää kun ei mua sen takaa kunnolla nähnyt.
Kutosen taakse menin ottamaan vastaan ja sit Hanna positiivisesti kiristi peruuttamaan 6-7-8 pätkän. Löysin 10-15 toiston jälkeen jalostani outoja lihaksia. Ne tuli kipeiksi. Tyyne alkoi mennä jo automaatilla esteet ja mä ihailin koiraa joka meni nopeammin kuin mitä mä peruutin.

Takaakierrossa mun kropan suunnan piti olla täysin jämti. Mikään ulkoe ei saanut vihjaistakkaan yhtään putkelle. Mun piti mennä liki ja läheltä siivekettä pienellä eleellä takaakiertoon. Oli super onnistuessaan ja putkessa muut kerrat.

Kepeille Hannan kanssa semisti erilainen eteenpalkkaus.
Lähetin kepeilel ja jättäydyin joka toistolla aina vaan hitaammin ja enemmän taakse löntystämää. Samalla Hanna oli ensin edessä. sitten sivussa ja yhä kauempana takana sivussa. Lopussa hanna seisoi kolmannen kepin kohdalla ja tyyne juoksi sekä mun että hannan ohi kepittäen kovaa ja kohteena mahdollisesti eteen lentävä nami. Toimi kuin junna vessa!!!

19-20 kohta oli haastava. eli sama takaakierto vauhdin kanssa. Kahdesti päästiin takaakierrolle ja ziljoona kertaa putkeen. 21-22 peruutus jos uju kuin takaperinjuoksun maailmanmestarilta. kasikymppiselle niisto jossa ehti jo vähän odotella koiraa kun aikasemmin pääsin jo irtoamaan esteeltä 23 lähtien. 24 oli suoraan koiran linjalla. Lopussa tyyne ei sitten meinannutkaa enää irrota sinne putkeen kun sinne ei oltukkaan emnty niin kovin monta kertaa.

tyyne oli puolen tunnin treenin jälkeen vielä freessi ja olis täpinätassuna tehnyt vielä parit rundit.

Sitten tuli Mehmetin tokon vuoro.
Ongelmaksi luoksetulon stoppi ja ohjattu.

Luoksetuloon palkkakuppi memen taakse. jätän memen istumaan ja etenen matkan jolta se pysää käskystä. meillä oli 10 askelta. Stopista kehuin ja seisotin hetken. sitten vapautus takapalkalle minne juostiin yhdessä riemuiten. Avustajan rooli oli vain asettaa kuppiin nami neutraalisti.
Sitten pelkkiä suoria, joissa matkan tuli olla sama.
Heti ekan askeleen jälkeen lähdin hihkuen pakoon ja kun meme saavutti heitin eteen vielä namipallon. Hurjan hauskaa kivaa ja rentoa. Pelkkää hauskanpitoa ja onnistumisia.

Ohjattu nouto. 
memellä siis epävarmuutta.
Otettiin liikkurin toiminta avuksi ja virittelyksi.
Liikkuri tuli eteen arpomaan ja lähti siitä viemään kapulan paikoilleen. liikkuri käveli koko kaavion ja jätti kaksi haamukapulaa oikeille paikoilleen.
Mehmet siirrettiin merkille ja mie peruutin kauemmas. Lähetin sen kapulalle ja hihkuin jeetä heti kun se nosti kapulan. Tavoitteena supernopea ja mitään turhia tuijottelematon loppuosa.

Seuraavaksi vietiinkin jo kaksi kapulaa. Sama kaavio. liikkuri eteen. viemään haettavaa kapulaa. haamukapulaa ja toista kapulaa. Vienti merkille. Lähetys kapulalle.
Tää toimi jokaikinen kerta molempiin suuntiin kun Mehmet seurasi liikurin toimia. Silloin kun meme katteli omiaan se tarvi apuja ja rohkaisua. Onnistui kuitenkin siinäkin.

Mä oon niiin iloinen näistä pienistä ja niin toimivista vinkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti