tiistai 20. syyskuuta 2011

naksu-raksua <3


Rakkaus on ehkä liioiteltu kuvaus naksuttimesta.. mutta nyt se toimi kivasti.


Mehmet-olkkari-naksu-nameja-mökää radioon.


Ensin vaihdettiin laatikko isosta möhkylästä väärinpäin käännettyyn keraamiseen ruokakuppiin. Hyvin Mehmet siinä etutassujaan piti ja pyöritti takaosaansa.

Pienellä kannustuksella alkoi tuoda persiinsä mulle perusasentoon. Oma oikea asemoituminen oli se hankalin kohta ;)


Sitten hyjättiin kuppi ja otettiin perusasentoa paljaaltaan. Hieno! Takaosa teki nyt töitä ja Memek pussihousu oikein törkkäs takapuolensa oikealle paikalle. Olin hullunrohkea ja otin askeleen eteenpäin. Meme <3 <3 se nimittäin lähti heti mukaan vierellä pysyen! jesh jesh jesh!


jotta läpimurron syvyyden vois ymmärtää paremmin.. niin Mehmet rakastaa jumittua eteeni seisomaan silmät puolitangossa eväänsä väräyttämättä. Se ei viihdy perusasennossa, sen takapuoli ainakin on vinossa ja pois PA paikalta. Se lipeää ekan askeleen aikana joko pois vasemmalle ja siitä eteeni seisomaan.. tai jää paikoilleen istumaan taakseni.


Meme ei myöskään ota namia joka osuu lattiaan. Opetin sille nimittäin luopumisen aikalailla ensimmäisenä asiana. Memehän oppi sen.. ja palkkaaminen hankaloitui ihan inan verta.

Tähänkin löytyi ratkaisu. Mehmet kun on ahne, niin viskasin namin ja jos se ei ehtinyt sitä napata ennen maata niin korvaava nami heitettiin ruokakippoon. Mehmet vapautui oikein kivasti tänään. Myös radion mökä antoi sopivasti häiriötä, ettei sen pää ehtinyt jumittua miettimään asioita liian yksityiskohtaisesti.


Hassu, raksu Mehmet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti