keskiviikko 14. syyskuuta 2011

4 hyllyn kisaviikonloppu


Ilonan olin ilmonnut 3 radalle VAU:n omiin kisoihin. Vitutuksekseni flunssa iski päälle juuri sopivasti kisoihin. Pää oli yhtä hötöä ja keskittyminen ja jaksaminen ulapalla.


Ilona oli kyllä aika positiivisesti mukana ja pervillat viuhuen valikoi esteitä ja irtosi oikein kivasti. Kääntynyt se ei sitten melkein millään ja jostakin se on keksinyt että puomilla kiihdytetään niin paljon nottei tosikaanja sen jälkeenhän EI käännytä.


Eka radalla HYL tuli vasta esteelle 12 törkätessä. Ilona lipsahti keppien toka väliin. Huono leijeröinti yritys. Olin sitten armottoman myöhässä ja loppurata menikin riman päällä kiipeilyksi ja omien esteiden valikoinniksi. Ysi riman ipa tiputti, liian tiukka käännös.Toka rata tuntui paremmalta


Hylkäys esteellä numero 6. Ilona kääntyi mua kohden puomin jälkeen niiiiiin loivasti että kiersi koko halvatun riman ja hyppäsi sen 18 numeron puolelta mun edestä. Ei olis onnistunu jos olisin sen sinne yrittänyt tuolla ohjauksella. loppurata juostiinkin sitten vissiin puhtaasti ja aika vauhdikkaasti, pääsin lähettelemään sitä vähän sinne sun tänne.


Kolmannelle radalle ei menty. Toka radan jälkeen ipalla oli hyvä fiilis ja draivi. Mie olin valmis petiin. Piirinmestaruuksista ei enää kilpailtu, kun alla oli hyl.


Sunnuntaina aukeni 1 luokkien radat. Hemmetin perkeleen suoraa paahtamista. Eka radalla olin ylimielinen paska, joka leperteli koiralle, ohjaili sitä vasemmalla ranteella heilautellen ja päästi sen lipsumaan kontakteille ja kontakteilta pois.


Komediaa videomuodossa:


 Toka radalle kaivoin vähän asennetta mukaan. Silti keppien loppu pissi. Ei ole ehditty tehdä keppejä näköjään radan osana. Tehty vaan yksittäisenä ja niin että palkka lentää tai palkka on valmiina. Minen ole juossut ohi vielä koskaan. No viikko ennen kisoja kepit laitettiin ekan kerran oikeasti suoraan linjaan... joten ei odoteta liikoja. Seuraavalle esteelel olinkin jo jäljessä ja Tyyne nappasi oman pään putkesta. Kohtaan en kyllä keksinyt mitään parempaakaan ohjausta.. joten arvotaan joskus uusia ykkösen ratoja.


 kuvia Tyyne radoilta, kuvaajan Terhi salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti