lauantai 4. kesäkuuta 2011

ei lähelläkään kisakuntoa


 


Kisanomainen niukasti palkkailleen ja soveltaen.


 


Seuraaminen: Intopinkeä pinki ponki pallero. Kupli, äänteli, esitti kumipalloa. Kokosi itsensä palleron malliseksi. Paikka ei iahn malttanut pysyä. Varsinkin peruuttaessa oli melkosia loikkia. Kovasti se yritti ja fiilis oli hyvä.


 


Liikkeestä istu: Mä ajattelin ”hmm katotaan kuinkakohan tääkin sujuu” ja Minttu luki mua ku avointa kirjaa. Laama laahusti perässä. Ei tehty istumista. Pari suoraa seuraamispätkää, joiss tulikin täyskäännös.


 


Luoksetulo: seisominen valui. Maahan hyvä, loppuosalla hyvin pysy vauhti.


 


Metallinouto: Nätti. Juoksi ensin metskun ohi, kaarsi ja poimi suuhun. Toi kauniisti laukalla.


 


Hyppynouto: Lähti kivasti, poimi nätisti ja palautti esteen ohi. Harkkaa myös niin että itse olet lähellä estettä.


 


Tunnari: Säätöä. Kahdesti haki satunnaisen. Sit jähmettyi ja laamaili. Lopulta erinäisen sahaamisen ja lähettelyn ja kannustuksen jne jälkeen toi va-ro-vas-ti oman. Tästä laimea palkka (potku takaraivoon ohjaajalle moisesta ääliömäisyydestä)


 


ruutu: Vihreällä nurtsilla punaisia kartioita. Fiksua. Ei se sitä meinannu hahmottaa. Lähti toisella yrittämällä kuitenkin juoksemaan siihen suuntaan, löysi ruudun haahuiltuaan ja totteli käskytykset. Loppu hyvin.


 


Kaukot: Emmää ikinä oo kuullukkaan että I-S olis takatassut paikallaan.. eli eteni tepsutellen. Tekniikka viel ihan auki..


 


Aivomylly ja huomioita:


Son skitsofreeninen ja sillä on huono hermorakenne. Eli aikamoista tasapainoilua ON (JEE SUPERKIVAA; ÄKKIÄ TÄYSILLÄ) ja OFF (laamanaama pysyy tässä ja heilauttaa maksimissaan hännän päätään) tilojen välillä. Kun oliskin sillä joku välitila.


No näillä mennään.


 


Tunnari: Jos koira PINKIPONKI JEE roiskin kaikki. Hae se pois ja vie autoon. Hauskuus loppuu siihen.


Jos työskentelee edes jotenkin, ja joudut kutsumaan sne lähettääkses uuteen yritykseen.. pura tilanne. Kävele vaikka pieni lenkki tms. Sitten uusi käsky. Huomioi oma äänensävy ja asenne.


 


Jos tulee paineistunena mutta ikein anna SUPERPALKKA ja riehumista.


 


LUE KOIRAA. ÄLÄ ANNA SEN LUKEA SUN ENNAKKO ODOTUKSIA JA KAUHUKUVIA. Nollaa oma pääs joka suorituksen jälkeen. Ohjaajalla on huono toimintakyky, se jää kelaamaa äsken tapahtuneita. Työstä oma polla kuntoon.


 


Opettele sitä palkkaamattomuutta erillisinä treeneinä. Pikkujutuin ja järjestelmällisesti. Ei liian isoja juttuja kerralla.


 


Mehmet oli taitava:


Maahanmenoja puomin ja penkin alle syöksyen.


Targettia tarjoten. Se hoksaa sen jo hyvin.


Peruutusta. Peppu meinaa olla raskas.


Muutaman kerran se karkasi tuiskun treenejä häiriköimään, mutta tui ei huomioinut kakaraa, ei leikkinyt ei komentanut. Teki vaan töitä. Meh alkoi hoksata että karkaamalla jänniin juttuihin ei saavuta mitään erityisen kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti