tiistai 6. marraskuuta 2007

Ilonan kanssa treenit


Vahvistettiin "vierelle" komentoa. Otetiin muutamia seuraamispätkiä. Kontakti on oikein mallkelpoinen ja hieno. Palkkaan edelleen tiheästi. Ilona jaksaa pysyä kontaktissa myös nääntävän pitkiä välejä ilman palkkaa. Se terävänä odottaa sitä naksahdusta.

Otettiin paikallamakuu. Hyvin pysyi noin 2-3 minuuttia. ( hitaasti laskin 150 asti. )
Kun palasin Ilonan luo, se nousi. Sanoin napakan EI:n ja samalla ohjasin sen kädellä pysymään maassa. Menin kauemmas ja palasin vierelle. Palkkasin maahan.
Otettiin toisen kerran makuulle jättö ja luokse palaaminen. Ilona pysyi hyvin maassa. Vierelle komennolla nousi ylös, mutta meinasi samantien humpsahtaa takaisin makuulle. Tästä johtuen otimme vierelle-maahan-vierelle-maahan treeniä. Ohjaaja opetteli lausumaan käskyt sopivan erilaisilla äänenpainoilla ja koira koitti hahmottaa oikean toiminnan. Oikein näpsäkkää lopulta.

Ilona teki täydellisen luoksetulon. Liikkeestä maahan ja seisominen onnistuivat täysin.

Alkaa olla ihan hyvä mieli viikonlopun kokeesta. Ainakin yritetään parhaamme.

Canis lehdessä oli hyvä artikkeli, joka laittoi ajatuksia uusille urille. Siinä kyseltiin että häiritseekö suoritusta jokin. Siinä oli myös lisäkysymyksiä aiheesta. Kun hommat mietti ajatuksella läpi, sai sopivan rennon mielen.. ainakin hetkeksi. Pitänee vielä ennen kokeita hieman psyykata ohjaajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti