lauantai 14. helmikuuta 2015

perjantai kolmastoista

Ranteet auki tasaisin väliajoin.

Siis dah. koetreeni. Mehmetillä oli juoksut niin teki vikana. Housut jalassa.

kaikki liikkeet, liikkuri sai arpoa liikkeiden järjestykset.

mentiin tiukassa kontaktissa ja melkein jalkaan painaen kehään. ohjaaj rento ja hyvä.

zeta. heti eka vaihto väärin. annoin palauttene ja korjasin.
koko liike meni enempi vähempi peruspaskasti. kuten yleensä kun lisätään tötteröt ja liikkuri.

ruut. bongas hyvin. merkille ok. meinas lähtee päinvastaseen suuntaan. kuunteli mua kuitenkin ja ryntäsi ruutuun ja mua kuuntelematta siitä läpi. ei korjautunut kohdilleen. kolme tai neljä lisäkäskyä. lopulta kutsuin lähemmäs ja siitä maahan. se muutes pysähtyi ensikis ruudun taakse istumaan.
loppuosa hyvin. tuli oikein reippahasti seuraamaan.

luoksetulo. lähti luo ihan liian lujaa. reagoi heti, mutta ei vaan pysähtynyt niin nopeasti niin kovasta vauhdista. lähti joka liikejakson liikkurin käskyllä. maahan käskyllä jysähti niin nopsaan maahan että juoksuhousut meinas jäädä siihen paikkana ja mehmet melkein kaatui. loppuosa hyvin.

ohjatussa se painautui jalkaan kiinni ja koko koira tutisi ja tärisi lihakset soikeina.
lähti merkille kovaa. heitti raville lähellä merkkiä ja meni tarkasti oikeaan paikkaan. lähti oikeaan suuntaan mutta eksyi reunustan merkille. korjasi itse hakemana oikean kapulan ja toi loppuosan jälleen hyvin,

kaket. mä en osaa kattoa siitä jos ihmisen käsi on ylhäällä et onks se istu vai seiso ja sama jos käsi sojottaa sivulle. joten mulle tuli tehdyksi kaksi samaa sarjaa peräkkäin. istumaan ei muutes noussut. kun käytin vanhaa käsimerkkiä, matkien liikkurin merkkiä :D perhana.
ne mitä teki teki hyvin.

hyppynouto
jaksoi odottaa, meni hyvin. lipsahti vähän kapulan ohi. lähti palauttamaan kapulaa esteen ohi. en antanut tulla vana menin ohjaamaan sne oikein luo. Tää on ollut huonolla treenillä, joten oma vika pikkusika.

tunnari oli hyvä.

seuruussa se melkien painoi jalkaan, esti vasemmalle kääntymiset kun edisti ja painoi vastaan sen verran. ei mun polvet oo betonista. kontakti pysyi hyvin ja paikka ei juurikana seilannut. tässä se hieman rentoutui.

lopussa zeta. eka vaihto taas väärin. huomautin ja korjasin. kaksi seuraavaa ok.

koko kokeenomaisen ajan se oli yliyritteliäs, ressiläähätti, silmät oli pulleena päässä ja selkeesti paineessa. se tahtoi tehdä kaiken tosisuperkovaa ja täysin oikein ja mielellään jo pikkusen ennen kuin se siltä oli pyydetty.

mun olo oli ensin hyvä, sitten hämmästynyt, sitten mietteliäs ja kokoajan hyvin rento. lähinnä analysoin jo kesken suorituksen sitä omassa maailmassaan kuplassaan suoritusta tekevää hikipinkoa.

onneksi terapiapalvelu Kiira vastasi ja saatiin puhelinajalla hommaan uusi kurssi.

 Pehmeämpiä huomautuksia rikkeistä. Enempi kokeenomaisia jossa tulee pientä kuuntelua ja kuuntelusta ansaittua palkkaa. Palkattomuus ja motivaatio ei sinällään ole ongelma. Yliyrittäminen ja ennakointi on.ylipäätään rikotaan kaavaa hellästi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti