perjantai 4. tammikuuta 2013

Ens vuos

Nyt son päätetty. Ens vuonna (eli tänä vuonna)
Mä olen positiivisempi ihminen. 

..kiitos, arvostan jos nousisitte sieltä maasta takaisin tuolillenne ja pyyyhkisitte pahimmat räkäklimpit tietotekniikkanne päältä. Toivottavasti ei ollut aamukaffet.
(Nauru pidentää ikää, mutta rajansa kaikella.)

Löysään pipoa, relaan asennetta, luovun tulostavoitteista, luovun sala tulostavoitteista, emmentalisoin itsestäni rennon ja kivan johdonmukaisesti treenaavan kivan treenikaverin koirilleni. 

ja ehkä siistin pahimmat itseruoskinnat ehkä  käytän itsestäni vähemmän kirosanoilla höystettyä kuvailua hmmm ehkä jatkan samaan malliin ja annan olla sensuroimattomana koko homman. jospa joku saa tästä irti muutakin kuin jokaviikkoisen hupilukuhetken.

Mitään tulostavoitteita ei siis tälle vuotta ole.
en tavoittele Mintusta TVA:ta, en mehmettiä sm joukkueeseen ja tekemään siellä 1 tulosta, en tavoittele mehmettiä ylempiin luokkiin ja urpolle tk2 titteliä. en nosta tyyneä kolmosiin.

vaan

Opetan mahdollisimman ehjät ja iloiset kisasuoritukset ja treenaan laadukkaasti ja suunnitellusti koirineni lajissa kuin lajissa. Teen niitä toisia tavoitteita, vaikka ne tuntuiskin lapsellisilta. Mutta hyvä fiilis on katoavainen luonnonvara. (mä kuulostan joltakin saarnaajalta tai käännyttäjältä. voi kamala)

--------------------------------------
Torstain agi + toko+ agi maijjun kaa

Niki teki riikan ryhmässä pakkovalssia. ei mitään ongelmia.
Niki teki riikan ryhmässä rengasta ja sillä ei ole mitään hajau siitä että mistä reiästä pitää loikata.
Niki teki myös putkea ja syöksyi siitä pussiin, jota pidettiin enää semisti auki. Hieno treeni, vauhdikas ja innokas. Jos possuili ruokakipolle ohjauksesta välittämättä sanoin ison ja ruman kirosanan. tiedän. en käyttäis porolle. nikille käytin. sillä se on kääpiösnautseri. se puupalikka jolla on semisti pienemmät säätömahdollisuudet kuin duploilla.

----
Sitten maijju tuli. se on sitä tää on tätä.

Välissä Ainalle perusasentoa, maahanmenoja, yhden askeleen seuruuta ja istumassapysymisen harkkaamista.
Urpolle seuruuta, uudella pallolla leikkimistä ja luoksetulon stoppia. ei se ei tajuu jos on lelu, koska LELU on ihana. Ja sit on kuppi nurin ja Puupi ei tajuu. Loppuun namipalkan heittämällä lyhyeltä matkalta stoppeja. ne sujui. dah.

Mehmet naksuili ensin. pään kääntöä vasemmalle. alkoi se siitä jo sujuakkin ja sillä saatiin fiilis kohoamaan heti alkuun.

sitten Mehmet teki aksaa. U:n muotoisena pari aitaa ja mutkaputki ja pari aitaa. helppoo ja hauskaa rällää.
Maijju keksi että palkkaa memen sillä kupilla mitä se tahtoo kantaa. kupista palkka ja lisäpalkka ja kehu kun se tuo sen kupin mulle nohevana.
Niin. Jos koiralla on maaninen tarve nostella kuppia ja se rrrrakastaa sitä, niin sillä sitten palkataan.
(hanki pienenpienet metallikupit, muoviset menee rikki)

Sitten Mehmet teki kisanomaisen pätkän tokoa. Seuruutus kehään kehuen + nouto + vapautus välissä. joka meni puolin ja toisin mulkoiluksi. siitä 5 metrin pätkä seuruuta ja pikkunyyppäystä. Tästä maijju eli liikkurimme lähti mehmetin kanssa palkalle ja hillumaan iloissaan. Meme sai pussillisen kisaa ja paljon liikkurikehuja ja lässytystä. koska mehmet iloitsee muiden kanssa mutta ei mun kanssa. me pidetään nyt hetken semmosta linjaa että mä kehun semirauhallisesti. ainakin kun muistan. menin mukaan ja meme nappas ensin kupin suuhunsa ja sitten metallikapulan. loppupalkaksi sitä siis rapsutti kaksi akkaa ja se sai sulaa kehuihin metallikapula suussa istuen ja massuakin rapsuteltiin. silmät lurppas ja se hekumoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti