perjantai 4. syyskuuta 2009

vika kurssikertaViimeinen kerta Riitta Jantunen-Korrin kurssilla.

Mintussa oli virtaa ihan yli äyräiden. Ensin tehtiin häiriötreeniä nurmikolla. Otin merkkiä, ruutuun lähettämistä merkin kautta, luokse tulon pysäytyksen. Minttu pääsi vähän päästelemään pahimpia höyryjä pois.

Odoteltiin sitten omaa yksilöohjaus vuoroa.Viimeisenä päästiin vuoroon. Ekalla kerralla Riitta puhui että tarvittais Mintulle sitä hallintaa. Nyt tehtiin sitä kapulan avulla.

Heitin kapulan ja annoin Mintulle luvan hakea, kesken kaiken kutsuin sen pois. Eli aluksi kiroilin aika painokkaasti, että Minttu huomasi että jotain muuta tapahtuu.Kun Minttu oli kertaalleen tullut kutsuttaessa luo, palkkasin ja kehuin kovasti. Seuraavalla kerralla yllätin sen ja käskin sen kesken kapulalle menoa maahan. Minttu kuunteli! Se meni maahan kesken innokkaan kapulalle etenemisen. Tästä taas palkka. Kaksi kertaa tehtiin tämä, toisella kertaa totteli jopa välittömästi.Seuraavaksi mun piti päästää se menemään kapulalle asti. Minttu meni kaksi metriä ja pyörähti maahan. Sanoin äp.. ja ohjeistin että hae kapula. Minttu haki sen ja sai taas palkan.Erittäin hieno huomio oli, että Minttu suorittaa edelleen iloisesti, mutta on kuulolla.Minttu jopa lopetti kapulalla pelaamisen jaloilla! Se meni kapulalle, nappasi kapulan suuhun ja toi hyvällä otteella.
Sitten tehtiin pieni hallintaharkka, siitä lisää ihan just.
Ja kaukokäskyjen muutoksien treenaukseen pientä apua. tää on nyt puolittainen päivitys, korjaan kun koulu lopettaa mun vapaa-ajan haittaamisen.kirjoitan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti