perjantai 24. toukokuuta 2013

Agilitya

Nikin ryhmä
Nikin rata oli simppelin näköinen, mutta osoittautuikin hieman liian haastavaksi.
Serpentiinimutkilla oleva putki vei Nikin itseluottamuksen, yhdistettynä takaaleikkausken yrittämiseen siihen. Saatiin kuitenkin alkuun kivaa ja innokasta pätkää 1-3. Päällejuoksu onnistui Nikillä hienosti. Mutta takaaleikakus monsteriputkeen ei.

Pienen tauon jälkeen tehtiin puomin alasmenokontaktilla kontaktiasentotreeniä. Se sujui ja oli hieno.


Tyyne teki tosimasokistien ryhmän pohjalta puomihetsausta.
Se on alkanut viettämään aikaa kontakteilla. Ensinnäkin se menee liian hitaasti ja asettelee itsensä kontaktille ja jumittuu siihen kontaktille asumaan. Nyt tein sille pelkkää semmoista treeniä että heti kun tassut osuu oikein, tulee jes ja putkikäsky tai jes ja nami lentää. Alkoi tulla nopeammin oikeaan paikkaan ja lähtikin siitä kontaktilta vähän nopsempaan.


Mitään valtavaa treeniä ei tehty. Mulla oli joko auringonpistos tai ihan kamala flunssan alku. Ajatus meinas hajoilla ja olo oli ka-ma-la. Taidettiin kertaalleen vetää rata pätkissä. pituus oli minikoiran asetuksilla, joten tuon 14-15 esteiden kamalan huono ja epäreilu kulma ei ollut haitaksi.

Rauski teki minitreenin ja hyppäsi ekaa kertaa eläissään muurin minikorkuisena yli. Sillä tulee olemaan hankaluuksia seurata kropan suuntaa ja ohjausta, sillä se vaan kilahtaa ja nuppi on nurin. Se tykkää rähjätä ja kiljua ja juosta ihan silmittömänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti