keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Keskiviikon IKKJ

Jaettiin porukka kahtia. Kokeiltiin jakaa halli vain kahteen osaan. pienene osaan ja isoon osaan, jossa mahtuu tekemään kunnolla pitkät ja laajat liikkeet.

Mulla oli mukana kolme koiraa, joilla tein kahden koiran määrän kierroksia.

Paikallamakuu pienellä puolella. Häiriöitä oli yllättävän paljon ja tilanne hankala. jäin mehmetin lähelle ja lopuksi suunnilleen syötin sille nameja ja kehuin kuinka taitava se on.

yleisfiilis oli huolestunut.

Mehmet pieni puoli
¤ ohjatun suunnat lätkillä. Harppasit heti en-käytä-päätäni  -vaiheeseen ja laitoin molemmat lätkät yhtäaikaa. Mehmetiltä poistettiin se väärä johon se oli kiintynyt ja avustettiin se oikeaan. Voi sitä ilostumisen määrää.
¤ merkkiä kolme toistoa. naksulla merkkasin hyvän paikan

ilme oli kaunis ja hyvä. Mehmet oli onnellinen.

Nita pieni puoli
¤ Pidin pitkässä hihnassa, ettei karkaa toiselle puolelle häiriköimään.
Alkuun kyttäsi sekä toisella puolella treenaavaa että paria pikkutyttöä jotka leikkivät boksien luona.
laskeuduin kontalleen Nitan eteen ja palkkasin kontaktista.
Lopulta kontakti oli ja pysyi mussa. pyysin sen maahan ja palkkasin. kontakti väliin. toisen kerran maahan. ja kiitos siinä oli mein hyvä treeni.

Mehmet iso puoli
¤ Luoksetulon stoppeja takapalkalla.
stopit oli hyviä ja oli hyvin kuulolla. myös maahanmeno oli hyvä.
Luoksetulovauhti hissutteli ja välillä ennakoi. Silloin otin läpi asti ja vasta siitä vapautin takapalkalle.
-pitää jossain toisessa treenissä katsoa stoppasinko se merkille vai roimasti merkin jälkeen.

¤ Ruudun loppuosaa. Ilman ruutua. Jätin maahan ja kävelin. kutsuin valmiille namipalkalle käteen. ja vikan kävelin kohden ja menin palkkaamaan maassaolon.

¤ Seuruuta käskytettynä.
Kiitos venähtäneiden nivelsiteiden ja ultrarauhallisuuden. Mä kävelin liian hitaasti. Mehmetin ilme oli kuitenkin hyvä. fiilis myös. Pientä epävarmuutta oli peruuttamisessa ja joissain käännöksissä. muitta niitä voi työstää kun tää yleisfiilis on saatu ratkaistua.

Minttu iso puoli
¤ ohjatun suunnat lätkillä leveälle. ei mitään angstia. pikemminkin iloriemutusta.

¤ ruutuun lähetys. eka näytettynä. toka tyhjään ruutuun. Molemmilla stoppasi ruudun yli sen taakse. en muista osaako se hakea oikean paikan itsenäisesti vai ei. päätin tarkistaa sen blogista.

¤ seuruuta ilman käskytystä. Voi kun se oli hieno. Tokikaan se ei sitä takaosaansa huippuhyvin käytä. mutta se on sille sallittua. Minttuhan on jo 9,5 vuotias. Se piti kontaktin ja paikan aika hyvin. Pientä väljyyttä, mutta Mintuksi ihan sikahyvää seuruuta. Hyvä asenne, loistava kontakti, mieletön fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti